20-11-04-LE-(1-of-97).jpg

JOBBA HOS OSS

SKADEBERÄKNARE / KUNDMOTTAGARE

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer: Körkort B

 

Om jobbet

Lidström & Enqvist är en fullserviceanläggning med serviceverkstad, skadeverkstad och billackering som servar och reparerar person och transportbilar. Vi är auktoriserade på Mercedes-Benz, Toyota och vi utför alla typer av bilskadereparationer på samtliga bilmärken. Service och kundnöjdhet är ledord för verksamheten och med personalens engagemang och bemötande strävar vi alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

 

Om dig

Som person är du social och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en positiv attityd som lätt smittar av sig till dina kollegor och säkerligen även till dina kunder. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. Du har vana att arbeta med telefon och dator samt med både interna och externa kontaktytor. Har du erfarenhet av fordonsbranschen sedan tidigare ser vi det som mycket meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har minst B-körkort.

 

Arbetsuppgifter

Som skadeberäknare/kundmottagare har du en central roll i vår verksamhet, du har kontakt med verkstadens kunder genom hela serviceprocessen samt ger stöd och vägledning. Du blir företagets ansikte utåt och är kundens första kontakt när hen besöker verkstaden. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att bistå kunden och våra tekniker i processen när bilen är inne på verkstaden. Du kommer bland annat att utföra skadebesiktningar av fordon, skapa arbetsordrar och offerter, hantera försäkrings och garantiärenden samt ta emot betalningar för utfört arbete med mera.

 

Är detta något för dig? Sök direkt!

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Ladda upp CV
Ladda upp PERSONLIGT BREV
Ladda upp BILD

Tack för din ansökan!