top of page
20-11-04-LE-(1-of-97).jpg

JOBBA HOS OSS

BILLACKERARE

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Om jobbet

Lidström & Enqvist är en fullserviceanläggning med serviceverkstad, skadeverkstad och billackering som servar och reparerar person och transportbilar. Vi är auktoriserade på Mercedes-Benz, Toyota och vi utför alla typer av bilskadereparationer på samtliga bilmärken. Service och kundnöjdhet är ledord för verksamheten och med personalens engagemang och bemötande strävar vi alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

 

Vad kan vi erbjuda dig

Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt förnyas och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling då vi vill att vår personal håller samma höga standard som våra varumärken.

 

Om dig

Du agerar på ett marknads- och kundorienterat sätt och du ser dig själv som en representant för våra varumärken. Du har en god social förmåga och har en öppen attityd gentemot dina kollegor och kunder. Vidare bör du ha ett strukturerat arbetssätt, vara noggrann och ansvarsfull samt ha en positiv framtoning.

Som billackerare är du framför allt ansvarig för att utföra alla typer av billackering med hög kvalitet och effektivitet. Tack vare ditt professionella utförande bidrar du till att höja värdet på kundens fordon.

Vi hoppas att just du vill bidra med din kunskap, vilja och förmåga för Lidström & Enqvist Service AB.

 

Är detta något för dig? Sök direkt!

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Ladda upp CV
Ladda upp PERSONLIGT BREV
Ladda upp BILD
Jag flyttar till Sollefteå och önskar hjälp med följande:
bottom of page